Blokhut in het bos

Het duurde oh zo lang om eindelijk onze lening te krijgen, maar toen we die eenmaal ondertekend hadden in November vorig jaar kon de pret beginnen!!! Al heel snel kwamen de bouwvakkers de fundering leggen. Ondertussen moesten wij een oprijlaan aanleggen zodat de vrachtwagens naar de plek van het huis konden komen. Allemaal zo gebeurt! Eindelijk zagen we wat gebeuren op het land. Voor kerst in December werd al het hout ook al afgeleverd, en ze zouden binnen een paar weekjes gaan beginnen. Maar toen.. eerst een paar weken af en aan onder -10!! Een temperatuur die in het zuiden niet bekend is.. maarja een paar weekjes achter op schema, geen probleem toch? Maar de vreselijke vrieskou werd vervolgd met een record aan regenbuien, waardoor de grond zo modderig was geworden dat ze het hout niet naar de bouwplaats konden brengen.

Maar na veel geduld, konden de bouwvakkers na bijna 3 maanden eindelijk verder!! En oh wat gaat dat snel!!

In 1 dag lag de vloer er in

Dag 2 stond er al een halve muur

Dag 3

Dag 4 hadden we bezoek

Dag 5 was er een tornado in cullman en een hagelstorm met hagel zo groot als een softbal! Veel schade door het gebied heen, vele huizen verwoest, maar wij waren gespaard gelukkig, onze muurtjes stonden nog overeind.

Dag 6 stond bijna de hele eerste verdieping in elkaar!! Ik heb in gedachten alles al ingericht!!

Nu een paar daagjes in Atlanta werken, ik kan niet wachten om te zien hoe ver ze zijn als ik zaterdag weer thuis kom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s