Frankie

Lang voordat ik en Charlie trouwden, hadden we al de beslissing gemaakt om geen kinderen te nemen. We zijn allebei gek op kinderen, maar niet voor langer dan een uurtje, en als ze huilen snel weer aan de ouders terug geven. We hadden allebei een droom om een blokhut in het bos met veel dieren te hebben. We zijn nu bezig met het huis, dus mijn dierentuin moet nog even wachten.

Vorige week hebben we wel al een nieuw hondje toegevoegd aan onze familie. Een kleine pug!!

Hij is nu een weekje bij ons en het gaat heel goed. Ik moet er nog wel een paar keer per nacht uit zodat hij even buiten zijn behoefte kan doen, maar ik kan niet klagen. Hij heeft nog maar 2 keer binnen gepoept, dus gaat goed!

Brick was niet zo weg van Frankie, hij heeft liever alle aandacht voor hem alleen. En nu moet hij het bed delen met Frankie, want Sadie (onze grotere hond slaap liever op de bank) hij vond het maar niks, maar een paar dagen terug bracht hij Frankie een speeltje, en toen nog een. Hij duwde de speeltjes met zijn neus richting Frankie. Zo lief!!

En vanavond gebeurde dit!!!

Eindelijk keurt Brick zijn broertje goed! 😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s